2016. április 23., szombat

Presbiteri konferencia Kutyfalván

A kutyfalvi gyülekezet szervezésében ma sor került az Alsó-Maros menti körzet tavaszi presbiteri konferenciájára.
Császár Béla magyarózdi lelkipásztor igehirdetése után, a templomból a közeli kultúrotthonba sétáltak át a részvevők, itt hangzott el Közmunkától a misszióig címmel Kelemen János, a balatonszárszói Soli Deo Gloria Központ munkatársának előadása, amely világos, tiszta üzenetet szólaltatott meg arról, hogy miként fonódhat egybe a gyülekezetben végzett sokféle közmunka, és az elmaradhatatlan missziós szolgálat. Személyes, olykor-olykor bizonyságtételszerű hangvételével az előadás megnyerte, a téma továbbgondolására késztette a jelenlévőket, ami a kiscsoportos beszélgetések során nyilvánvalóvá is lett.
Végül buzgó kutyfalvi közmunkázók és önkéntesek ízletes töltött káposztájának illata lengte be a helyiséget - testi táplálék gyanánt a missziós munkára elhívottak számára.
A konferencián Nagy János főgondnok, Szabó Pál gondnok, Ambrus Győző, Aszalos Lajos, Dudás Sándor, Fekete János, Halmágyi József, Henter Ferenc, Varga István, Varga István (Péteré) presbiterek, valamint Czirmay Csaba Levente lelkipásztor képviselte gyülekezetünket.
Istené legyen a dicsőség.

Fotó: Konc Róbert

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése